Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

//, Śniadanie/Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Porcja: 1-2 osoby
Czas przygotowania: ok. 15 minut
Poziom trudności: łatwy

Składniki potrzebne do przygotowania pasty jajecznej ze szczypiorkiem:

  • 2 jajka ugotowane na twardo,
  • 6 łyżeczek jogurtu naturalnego – 30 ml,
  • łyżka oleju lnianego LenVitol® – 15 ml,
  • łyżka pokrojonego szczypiorku – 15 g,
  • łyżeczka lnu mielonego Oleofarm® – 5 g,
  • sól, pieprz do smaku.

Przygotowanie pasty jajecznej ze szczypiorkiem:

Ugotowane jajka na twardo drobno pokroić, dodać jogurt naturalny, olej lniany, len mielony i szczypiorek, następnie całość wymieszać. Przyprawić szczyptą soli i pieprzu.

By | 2016-03-01T20:51:23+01:00 29 lutego 2016|Kolacja, Śniadanie|0 Comments

Leave A Comment