Truskawkowa kremowa pasta jogurtowa

///Truskawkowa kremowa pasta jogurtowa

Truskawkowa kremowa pasta jogurtowa

Porcja: 2 osoby
Czas przygotowania: ok. 5 minut
Poziom trudności: bardzo łatwy

Składniki potrzebne do truskawkowej kremowej pasty jogurtowej:

  • Chudy twaróg – 125 g,
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego 0% – 30 ml,
  • Świeże lub mrożone truskawki – 100 g,
  • 1 łyżka oleju lnianego LenVitol ® – 15 ml,
  • 1 łyżka miodu – 15 ml,
  • Sezonowe owoce do dekoracji.

Przygotowanie truskawkowej kremowej pasty jogurtowej:

Wszystkie składniki zblendować na gładką masę. Przełóż do płaskiego naczynia i udekoruj sezonowymi owocami.

By | 2016-03-01T20:55:43+01:00 29 lutego 2016|Deser|0 Comments

Leave A Comment